Lentua Mind
– Mietteitä maalta

Lentua Mind Oy:n tarina alkaa Kuhmosta, sinisten ajatusten Lentualta. Runot syntyvät usein luonnossa, Lentua-järven rannoilla ja sen inspiroimana. Lentua on voimauttava ja eheyttävä mietteiden sekä hyvinvoinnin lähde, jonka äärelle pysähtyminen tuo läsnä­olevaksi tähän hetkeen. Ensimmäinen miete vuonna 2016 sosiaalisessa mediassa avasi Mietteitä maalta – brändin, joka on sittemmin jatkanut kasvuaan. Mietteitä, sekä Paulan itsensä kuvaamia kuvia, on painettu kortteihin, kalentereihin, magneetteihin, vaneri­tuotteisiin, muisto­adresseihin.

Mietteet syntyvät eletystä elämästä, ympäröivästä maailmasta ja kohtaamisista. Paula, mietteiden kirjoittaja, on koulutukseltaan terveys­tieteiden tohtori ja psykiatrinen sairaan­hoitaja. Hän on toiminut niin hoitotyössä, hoitotyön opettajana kuin hoitotieteen tutkijanakin. Työelämästä saadut kokemukset näkyvät runoissa mielen hyvinvointiin ja kohtaamiseen liittyvinä teemoina.

Lentua Mind tarjoaa koulutus- ja konsultointi­palveluja työyhteisöille, erityisesti muisti­sairaiden henkilöiden hoitotyössä toimiville henkilöille. Koulutuksen sisältöinä ovat mm. muisti­sairaan henkilön kohtaaminen ja ihmis­keskeinen arki muisti­sairaiden henkilöiden kanssa. Koulutuksen osioina ovat myös esihenkilö­työskentelyyn ja johtamiseen liittyviä aihealueita, mukaan lukien henkilöstön työhyvin­vointi. Ota yhteyttä – räätälöidään juuri teidän työyhteisönne tarpeita vastaava koulutus.

Lisää runoja ja mietteitä